Turons de la Punta de Garbí, Llevant i Torre de Can Carreres 

Track description

El recorregut que es proposa es eminentment urba. Es camina en mes de dues terceres parts per carrers asfaltats de la urbanitzacio Can Carreres. Nomes per les vistes que s'abasten d'alla dalt ja val la pena pujar-hi. Millor en cotxe que a peu, perque la pujada fins al lloc a on es proposa començar a caminar es de fer serrant els dents.

Penso que no hauria d'haver problemes a completar el recorregut, encara que mapa o GPS els trobo necessaris, degut als constants encreuaments de carrers a la urbanitzacio, i tambe de pistes de terra.

Passar pels tres turons no comporta problema algu. Per pujar o baixar del turó de la Punta de Garbí, si no es vol fer tanta pista, es pot aprofitar el traçat d'un tallafoc, encara que aixo dependra del seu estat de neteja, perfectament net el dia del meu pas per la zona.

També em vaig prendre la llibertat de complicar el recorregut. Fidel al meu taranna em vaig embolicar de valent per dir que vaig trepitjar la cota cimera del turo de Migjorn. Ja dic que no paga la pena. No hi ha cami, s'ha d'anar trencant constantment branques de bruc, majorment, i a on es suposa que es el punt mes alt no hi ha res, ni vistes, ni facil sortida d'alla. S'arriba, perque penso que jo hi he sigut, pero qui vulgui repetir l'aventura ja esta avisat.

Per últim comentar que el turo de la Torre de Can Carreres es troba al lloc que es suposa es el centre de reunio dels veins de la urbanitzacio. Hi ha una zona de picnic, una tirolina i el que es pot dir moment geocache. Es pot dedicar una estona a localitzar la placa de vertex geodesic de la Generalitat.